Aktivrejser


Vil I prøve en anderledes form for firmarejse, så overvej at indlægge fysiske aktiviteter i jeres program. Vi bruger naturen og den friske luft til at bringe jeres team endnu tættere sammen, og I vil få mulighed for at prøve jer selv af både individuelt og i fællesskab. I bestemmer naturligvis selv, hvor meget aktiviteterne skal fylde, og om det skal foregå i naturen eller indendørs.

På nogle rejsemål, blandt andet i TrollAktiv og på Club La Santa, er de fysiske aktiviteter primære, mens vi på andre rejsemål kan indlægge det som et afbræk undervejs på fx storbyrejsen.

Inspiration til firmarejser med aktivt indhold

Vi har sammensat en række inspirationssider med forslag til aktive firmarejser. HUSK, det er kun forslag! Vi tilbyder andre rejsemål, og alle ture kan tilpasses netop jeres gruppes ønsker og behov.

Aktivrejse til TrollAktiv

Derfor skal du booke aktivrejsen hos os:

  • Tid er penge – lad os håndtere rejseaktiviteten, så du har tid til at gøre det, du er god til
  • Vi sikrer overblikket og holder styr på detaljerne. Skulle der mod forventning opstå udfordringer undervejs, er det vores og ikke din hovedpine
  • Altid konkurrencedygtige priser og rejseforslag, som passer til de fleste budgetter
  • Stor fleksibilitet i forhold til ændringer, hvor der har mulighed for det
  • Dækning under pakkerejseloven og Rejsegarantifonden
  • Du får ALTID en fast kontaktperson, som er let at få fat i og sikrer dig effektiv kommunikation og tryghed gennem hele planlægningsprocessen


”1000 tak for en virkelig fantastisk tur. Vi vil anbefale jer med glæde til andre og håber at vi kan samarbejde igen næste gang, vi skal af sted. :) ”

Rambøll i Lissabon

›› Læs flere evalueringer fra vores tidligere kunder

Aktivrejser efter mål

Vi skræddersyr alle vores firmarejser efter den enkelte gruppe, og vi kan stå for hele eller dele af jeres arrangement. Ønsker I, at det aktive indhold skal fylde størstedelen af jeres rejse, så er dét en mulighed. Men vi kan også blot arrangere det som en lille del af jeres regulære firmarejse - evt. med en enkelt aktivitet undervejs. Ring til os og lad os få en snak om jeres ønsker og muligheder - vi glæder os til at hjælpe jer!

Kontakt os

Ring til os på 88 44 14 80, send en mail til info@alfatravel.dk eller bestil et tilbud nedenfor - det er helt uforpligtende!

Right - Box 2 - Phone
Louise Fog Kristensen Ekspert i firmarejser
80 20 88 70
inspirationskatalog
  • Inspiration til valg af rejsemål
  • Tips til at lette planlægningen
  • Fordelene ved at booke rejsen hos et rejsebureau
bestil katalog - klik her
KLIK HER
2015 © AlfA Travel   l   Nygade 5   l   7500 Holstebro   l   Telefon 88 44 14 80   l  info@alfatravel.dk